SUENSONSVEJ 71C • 9900 FREDERIKSHAVN • 35 12 34 75 

 


  

Godt NYTÅÅÅR!

Nu tæller vi snart ned til 2024, og dertil følger naturligvis den helt rette nytårsmenu. Du kan bestille mad til nytårsaften fra Frederikshavn, som med garanti falder i de flestes smag.

Her hos Slagteren Suensonsvej tilbyder vi forskellige slags nytårsmenuer, til dig og dit selskab. Vi har både Slagterens Nytårsplatte og Slagterens nytårsracklette, og i begge nytårsmenuer finder du nytårsmad, der passer til alle smagsløg.

Vores nytårsmenu 2024 – Frederikshavn

HUSK: Vi leverer meget gerne, mod et mindre gebyr.

Kontakt os for bestilling, ændring af bestilling eller nærmere aftale vedrørende levering på
tlf.: 35 12 34 75.

Mad til nytårsaften fra Frederikshavn
Når årets sidste aften skal afholdes, er der mange ting, at sørge for. Der skal pyntes op, fjernsynets program skal overholdes i henhold til både 90-års-fødselsdagen og Dronningens nytårstale, og så skal der sørges for god mad.

Maden kan kræve, at du skal stå i køkkenet det meste af dagen, og dermed ikke får glæde af den spændingsfølelse, som fylder hos de fleste. Hos Slagteren Suensonsvej sørger vi for mad ud af huset til nytår i Frederikshavn. Vi leverer også gerne fra Frederikshavn, mod et mindre beløb, så du hverken skal være bundet til gryderne i køkkenet eller til bilen mod Frederikshavn.

Hvis du og dine gæster skal have mad ud af huset til nytår fra Frederikshavn, kontakt os gerne telefonisk på 35 12 34 75.

  

ÅBNINGSTIDER

 ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯


Mandag - fredag

kl. 9.00 - 17.00


Lørdag

kl. 8.00 - 12.00

( Mad ud af huset efter aftale,
samt søn og helligedage )

 ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

 

Suensonsvej 71C

9900 Frederikshavn

tlf. 35 12 34 75
Mail: slagterensuensonsvej(@)gmail.com

Vi svarer hurtigst muligt.

 

 

EasyCookieInfo