Julefrokost
Julemad ud af huset – Frederikshavn
Traditionen tro har Slagteren Suensonsvej sammensat en lækker julemenu fra Frederikshavn. Her får I alt hvad hjertet kan begære, og meget mere til – vælg selv mellem retterne, og vær sikker på, at alle får noget, de godt kan lide.
Vores julemenu 2022 – Frederikshavn
Julemad ud af huset fra Frederikshavn kan bestilles 4 dage i forvejen, og så kan I blande forretter, hovedretter og desserter som det passer jer. Ønsker I at ændre i bestillingen? Dette kan ske senest 3 dage før levering.
Hvor mange retter ønsker I?
4 slags: 175,- pr. kuvert ved minimum 10 personer
5 slags: 185,- pr. kuvert ved minimum 10 personer
6 slags: 195,- pr. kuvert ved minimum 10 personer
7 slags: 205,- pr. kuvert ved minimum 10 personer
HUSK: Vi leverer meget gerne, mod et mindre gebyr.
Kontakt os for nærmere aftale på tlf.: 35 12 34 75.
Forretter
_ 2 slags sild med løg og hjemmelavet karrysalat
_ Røget laks med mayonnaise, asparges og æggestand
_ Røget hellefisk med asparges, æggestand og citron/dild dressing
_ Rødspættefilet med remoulade og citron
_ Skaller med høns i asparges
Hovedretter
_ Lun stegt ribbensteg med rødkål
_ Lun leverpostej med bacon og champignon
_ Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat
_ Mørbradbøf med ristede champignon og bacon
_ Mørbradbøf a la creme
_ Hjemmelavet sylte, kold kogt flæsk med sennep og rødbeder
_ Grønlangkål med brunede kartofler, stegt medister, hamburgerryg, sennep og rødbeder
_ Lun stegt andebryst med brombærsauce
_ Glaseret skinke med stuvet hvidkål og kanelsukker
_ Pålægsfad med to slags pålæg med tilbehør
Desserter
_ Ris a la mande med kirsebærsauce
_ Osteanretning med skæreost, brie, blåskimmel, vindruer, ananas og kiks
_ Frugttærte med creme fraiche
_ 2 slags brød/smør
Mad til julefrokosten fra Frederikshavn
Når årets julefrokoster skal løbe af stablen, er maden som regel i fokus. Så længe, der er styr på maden, er der styr på julefrokosten – og det sørger Slagteren Suensonsvej for at hjælpe med igen i år.
Når julemenuen fra Frederikshavn er bestilt, giver det værten overskud til at fokusere på alle de andre praktiske ting, der skal ordnes.