I Marts 2009 overtog vi butikken.
Butikken kom til at hedde Slagteren Suensonsvej v/Søstrene Carlsen
Vi er i dag et team på bestående af slagter,delikatesse, elever og ungarbejder.
Vores ambition med butikken, er at levere god gammeldags mad, samt helt nye måder at lave tingene på. At bevare et gammeldags håndværk, uden unødvendige tilsætnings stoffer.
Lotte er uddannet kok & delikatesse assistent.
Står for den daglige drift af delikatessen, samt udvikling af nye menuer ud af huset.
Derudover passer hun kontor og papir arbejde på kontoret.
Dorte er uddannet butiksslagter med speciale i butik.
Hun går op i slagterafdelingen og pølsermageri, hvor alle vores produkter er hjemmelavet, samt bundet i hånden. Dorte står for den daglige drift af slagterafdelingen, rygning og forarbejdning af spegepølser, og andet pølsemageri, udbringning af varer.
KVALLITET
Hos Slagteren Suensonsvej gør vi vores ypperste for at drive en moderne slagterforretning, der er baseret på de gamle slagtertraditioner. Vi kræser for de gode råvarer hvor smag og kvalitet er i højsædet. Vi udvælger det bedste kød og modner det til perfektion.
Du får altid professionel råd og vejledning af os, så du altid er sikker på, at være klædt på til, at lave et perfekt måltid mad.
GRIS ELLER OKSE
Gris eller ko hos Slagteren Suensonsvej bruger vi dansk produceret svine og oksekød.
Vi skærer eller hakker kødet efter ønske i den rette mængde, uanset om det er til dig selv, eller flere personer.
Vi leverer også en bred vifte af lækre tilberedte retter, lige til at tage med hjem, der blot skal varmes. Derudover råder Mesterslagterne over et stort udvalg af slagternes egne opskrifter, som du kan have glæde af.
Til stor forskel fra de industrielt fremstillede produkter, fremstiller de enkelte Mesterslagtere hel- og halvfabrikata med så meget smag og kant, at det faktisk gør en forskel, hvor du køber det. - Smag selv og bedøm selv