Når du ikke spiser hvad som helst!

Smørrebrød

Hos Slagteren Suensonsvej i Frederikshavn, sætter vi en ære i vores fag som slagtere, kokke og delikatesse uddannede. Vi elsker at lave mad, og når du bestiller hos os, kan du være sikker på at få leveret lækker mad af høj kvalitet. 

Vores smørrebrød fra Frederikshavn er lavet med hjemmelavet pålæg, hjemmerørte salater og pynt. Du kan vælge mellem almindelig smørrebrød og luksus smørrebrød, alt efter behov og budget. 

Vores smørrebrød

Uanset om du får gæster til fødselsdag, skal på barselsbesøg eller bare gerne vil forkæle dine kære, er smørrebrød det perfekte måltid at dele sammen. Med smørrebrød fra Frederikshavn på bordet, bliver du yderst populær i enhver sammenhæng. 

Vores almindelige smørrebrød består af uspecificeret, blandet pålæg. Hvert stykke brød får 4 skiver hjemmelavet pålæg og hjemmerørt salat, samt pynt. 

Vores smørrebrød koster 25,- stykket, og kan bestilles op til dagen før, de skal bruges. 

Luksus smørrebrød fra Frederikshavn 

Hvis du bestiller luksus smørrebrød hos os, er det fordi du virkelig ønsker at forkæle dine gæster. Vi kalder det ikke luksus smørrebrød for ingenting, fordi hvert stykke brød består nemlig af 5 skiver hjemmelavet pålæg og hjemmerørt salat, samt pynt. 

Her er der tale om specificeret smørrebrød, og hvert stykke kan indeholde:

– Vores hjemmelavede pålæg

– Æg og rejer

– Fisk

– Pynt

Luksus smørrebrød koster 29,- stykket, og kan bestilles op til dagen før, de skal bruges. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til din bestilling, eller ønsker du at ændre antallet af bestilte kuverter, kan vi træffes telefonisk på 35 12 34 75. 

Vi kan også altid finde en løsning, såfremt du har specielle ønsker til din bestilling af smørrebrød, så kontakt os meget gerne hvis dette skulle være tilfældet.

Vi ønsker at lave og levere smørrebrød fra Frederikshavn, og vi kommer gerne ud med leveringen til dig, mod et mindre gebyr. Vores entusiasme og kærlighed til delikatessen er meget stor, og du kan regne med, at vi leverer hver gang på smag og oplevelse ved bestilling hos os.

Design by Grafiosaurerne.dk