Når du ikke spiser hvad som helst!

Dagens nemme ret

Er et let tilbud fra din slagter, denne ret er et godt håndværk, nemt og hurtigt.

Dagens nemme ret skal varmes til min 75 grader inden spisning.
Bestilles 2 dage før – der leveres i Frederikshavn by – 3 gange ugenligt.

Prisen er 55,- kr pr bakke.

Uge 21

Mandag: Skinkegryde med mos

Tirsdag: Flæskesteg med rødkål

Onsdag: Kyllinglår med karrysovs

Torsdag: Frikadeller med rødkål

Fredag: Boller i selleri med kartofler

uge 22

Mandag: Fiskedeller med sovs

Tirsdag: Kyllinggryde med mos

Onsdag: Farseret porre med kartofler

Torsdag: Kotelet med skaft og rødkål. Kr himmelfartsdag (afhentes onsdag)

Fredag: Herregårdsbøf med champingnonssovs

Uge 23

Mandag: Frikadeller m/kartofler, sovs og surt

Tirsdag: Kyllingebryst, ris og paprika sovs

Onsdag: Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og sovs

Torsdag: Hvidkålsroulette m/kartofler og sovs

Fredag: Hjerter i flødesovs m/mos

Uge 24

Mandag: 2 pinsedag -ingen mad.

Tirsdag: Gode ben m/kartofler og sovs

Onsdag: Karbonade m/stuvede grønt

Torsdag: Tærter m/fyld og pastasalat

Fredag: Fiskefilet m/kartofler og persillesovs

Uge 25

Mandag: Frikadeller med kartofler

Tirsdag: Svensk pølseret

Onsdag: Høns i asparges m/tarteletter

Torsdag: Biksemad m/spejlæg og rødbeder

Fredag: Wienerschnitzel m/brasede kartofler og smør sovs

Uge 26

Mandag: Æggekage m/purløg, tomat og rugbrød

Tirsdag: Kyllingbryst med pastasalat

Onsdag: Lasagne m/ salat

Torsdag: Gordon Bleu m/ris

Fredag: Flæskesteg m/rødkål, sødt og surt

uge 27

Mandag: koteletter med rødkål

Tirsdag: Krydderkam med salat

Onsdag: Farseret porre med kartoffelsalat

Torsdag: Millionbøf med mos

Fredag: Ribbensteg med rødkål

uge 28

Mandag: kyllingsalat med karrydressing

Tirsdag: Skinkeschnitzel med ærter

Onsdag: Forloren hare med kartofler

Torsdag: Stegt flæsk med persillesovs

Fredag: Skipperlabsskovs med smør

Design by Grafiosaurerne.dk